Elektrisch ontharen
Couperose
Bloedblaasjes
Steelwratjes
Pigmentvlekken


Elektrisch ontharen

Met elektrisch ontharen wordt overbeharing definitief aangepakt. Via een dun, steriel wegwerp naaldje wordt elk haarzakje door middel van stroom vernietigd. Deze behandeling kan alleen worden uitgevoerd bij haartjes die goed zichtbaar zijn. Tussen de behandelingen door kunnen de haren niet geharst of geëpileerd worden. De behandeling moet meerdere malen, meestal wekelijks in het begin of om de week, worden herhaald. Afhankelijk van de haardikte, de mate van beharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar.

Huidstudio Blooming is erkend specialist en kan de behandeling elektrisch ontharen alleen in het gelaat worden vergoed door meeste zorgverzekeraars.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Couperose

Couperose ontsiert het gezicht met zichtbare rode adertjes. Dit zijn chronische verwijde haarvaatjes die ontstaan door een verminderde elasticiteit van de vaatwanden en kunnen zorgen voor de kenmerkende rode vlekken. Meestal bevindt zich dit op de huid rond de neus en op de wangen. Ook enkele gesprongen adertjes (spinneavi) horen bij deze groep. Er zullen waarschijnlijk één of twee behandelingen nodig zijn. Bij een groter gebied zullen er meer behandelingen nodig zijn of is een behandeling met laser aan te raden.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Bloedblaasjes

Bloedblaasjes zijn onschuldige kleine felrode blaasjes die zich vooral voordoen op de romp, rug en decolete. Ze kunnen ook op het gelaat en de andere delen van het lichaam voorkomen. Ze komen wat vaker voor bij mensen boven de dertig en ontstaan meestal spontaan. Er zijn gemiddeld één á twee behandelingen nodig.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Steelwratjes

Steelwratjes, of fibromen zijn eigenlijk geen echte wratjes. Ze ontstaan spontaan, of door wrijving als een goedaardig gezwel in het bindweefsel en komen vooral voor in de hals, oksels, liezen of in het gezicht. Steelwratjes kunnen irriteren maar ze zijn vooral ontsierend. Meestal is na één behandeling het steelwratje al weg. Bij meerdere steelwratjes kijken we van te voren hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken zijn zichtbaar op de huid door een plaatselijke ophoping van pigment en wordt ook wel hyperpigmentatie genoemd. Vooral als deze vlekken in het gezicht, hals, decolleté of handen voorkomen, kan dat heel vervelend zijn. We behandelen deze vlekken zodat ze minder opvallen, in oppervlak verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Dit gebeurt door middel van de intensieve PRO POWER PEEL van Dermalogica. Sommige pigmentvlekken kunnen worden verwijderd door middel van coaguleren.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Coaguleren

We gebruiken bij deze behandelingen een heel dun naaldje dat onder invloed is van stroom die de huidoneffenheden weg stolt/brandt, ook wel coaguleren genoemd. Meestal ontstaat er een klein korstje na de behandeling. Het is van belang om na de behandeling rekening te houden met zon, sport en vochtige ruimtes. Meer informatie vind u bij de voor en na instructies.

Prijzen

Starttarief vanaf 10 minuten € 25,00
Elke 5 minuten extra € 12,50


Voor en nazorg bij de behandeling van huidoneffenheden

Bij het verwijderen van couprose en spineavi is het van belang dat de huid voor de behandeling niet teveel doorbloed is. Door de stuwing kan het de behandeling belemmeren. Denk bijvoorbeeld aan niet te heet of te lang douchen vlak voor de behandeling.
Als u een behandeling heeft ondergaan voor het verwijderen van huidoneffenheden dan zijn er een aantal punten erg belangrijk voor een goede genezing van de huid:
Alle behandelingen genezen door middel van kleine korstjes. Deze korstjes ontwikkelen zich in de eerste drie dagen na de behandeling. Het is dus erg belangrijk om dit plekje zoveel mogelijk met rust te laten. De genezing van het korstje zal ongeveer 7 tot 10 dagen duren. Het korstje valt er dan vanzelf vanaf. Hierna kan de huid soms wat rozig van kleur zijn. Het zou nog 2 tot 4 maanden kunnen duren voordat de huid weer op het juiste kleurniveau is.
Ga niet aan de korstjes peuteren of krabben! Hierdoor kunnen littekens ontstaan en dat zal niet ten goede komen van het eindresultaat.

Gerdurende 72 uur:

  • Dient u geen vochtige plekken te bezoeken. Het korstje kan zich namelijk dan niet goed vormen. Denk aan de sauna en douchen maar ook sporten is op de dag van behandeling af te raden. Door een te hoge doorbloeding kan het zich niet goed genezen kan er minder goed resultaat worden behaald.
  • Geen gebruik te maken van cosmetica met irriterende ingrediënten. Let wel op dat je bij de reiniging voorzichtig met de korstjes om gaat. Dep de huid droog en ga niet wrijven. Dit geldt voor de gehele gezingsduur.

Wees voorzichtig met UV straling! Voor een periode van minstens 4 weken! Blijf zoveel mogelijk uit de zon. Je dient een hoge beschermingfactor (30-50) te gebruiken na de behandeling. Ga je in die periode op vakantie? Dan is het beter om de behandeling uit te stellen en na je vakantie langs te komen.

Na 4 weken kan er weer een nabehandeling ingeboekt worden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op.