Wat is en doet een bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een stevige massage uitgevoerd op de bindweefsellaag om verklevingen te verminderen en de huid beter te laten doorbloeden. De huid krijgt meer zuurstof en afvalstoffen worden beter afgevoerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd met als uiteindelijke doel een verbetering van de huidconditie en huidverstrakking.

Je huid zal direct stralen!

Het beste resultaat

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien.

Je kan het beste de vergelijking maken met naar de sportschool gaan, naarmate je vaker gaat in een kortere tijd ga je spieropbouw krijgen. Met de bindweefselmassage ga je het resultaat ook langer vast houden.

Meestal is een kuur van 6 tot 12 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 tot 10 weken. Ook is het mogelijk om een kuur te combineren met een microdermabrasie of microneedling voor een nog beter resultaat.
Dat is niet 1 behandeling maar los van elkaar.

Bindweefselmassage Treatment

Wat kan je verwachten van een bindweefselmassage:

Reiniging, enzyme peel, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté, sluiten af met verzorging afgestemd op de huid. Je huid is goed doorbloed en kan warm aanvoelen.

De bindweefselmassage kan ook als een volledig treatment geboekt worden met
daarbij het verwijderen onzuiverheden, epileren en masker.

Behandeling Prijs
Bindweefselmassage los 45 min € 65,00
Bindweefselmassage Treatment 75 minuten € 102,50
Bindweefselmassage los kuur 6x bestaat uit:

2 x bindweefselmassage los met extra
AHA peeling lotion/masker
4 x bindweefselmassage los

(inclusief skinlovers kit met vitC serum & ECM creme twv € 87,50)

Totale waarde van de kuur is € 507,50,-

€ 450,00