Dermalogica

Dermalogica is een no-nonsense merk dat zich volledig richt op een gezonde huid. Dermalogica is continu bezig met het uitdenken van nieuwe, effectieve formules. Dermalogica gebruikt nooit gangbare ingrediënten zoals minerale oliën, S.D. alcohol, lanoline, chemische kleur- en geurstoffen. Ondanks dat deze ingrediënten slecht zijn voor de huid worden ze op grote schaal toegepast door vele cosmeticafabrikanten. Dermalogica kiest voor ingrediënten waarvan bewezen is dat ze vóór jou werken ! Dat bewijs wordt iedere dag weer geleverd. Wanneer de produkten van Dermalogica in aanraking komen met de huid gebeurt er iets bijzonders.

wholeline-group_HR

The Moment Your Skin Changed. Forever.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Copyright Dermalogica.nl